Nederlands

Tijd voor een feestje!

Written by  on Februar 22, 2018
Op zondag 22 april spelen wij in café Daglicht in Holten. Onze gitarist Tim is geen onbekende naam in dit dorp, hij geeft er al jaren gitaarles bij het Muziek Onderwijs Centrum. Dit maakt het extra leuk voor ons om in Holten te spelen!
Het concert begint om 19.30, de zaal is toegankelijk vanaf 19.00 uur. We spelen twee sets met een pauze tussendoor. De entreeprijs voor dit swingende feestje bedraagt 7,50 p.p.
We hopen jullie hier te zien!

Ons album Swing Syndicate is nu beschikbaar op Spotify!

Written by  on Januar 20, 2018
Swing Syndicate is uitgebracht in 2015 en bestaat uit 16 gypsy-swing nummers die door ons zijn geschreven of gearrangeerd.
Swing Syndicate staat vol met gypsy-swing nummers, die alle 16 door ons zijn geschreven of gearrangeerd.
Speciaal voor deze cd werkten wij samen met een aantal bijzondere gastmuzikanten: David Nagy (voormalig gitarist van ons trio), Remco de Haan (klassiek gitaar), Miriam Kopper (altviool) en Nyanda van Dijk (vocals).
Het album is nog steeds als CD te bestellen voor € 15,- (incl. verzendkosten) via order@tripletroubletrio.com. En samen met onze eerste CD Gypsy Dreams betaal je maar € 20,-

Swing Syndicate in de Bassquarterly

Written by  on Dezember 11, 2015

Voor iedereen die het heeft gemist:
In editie 6/2015 van het Duitse Bassquarterly tijdschrift is een recensie geplaatst over ons album Swing Syndicate. Wij willen Markus Fritsch enorm bedanken voor zijn mooie woorden. We zijn erg blij dat onze cd zulke positieve feedback krijgt!
Via www.bassquarterly.de is het artikel terug te vinden. Je vindt de recensie op pagina 112.

Het herfst seizoen is begonnen. Het brengt ons…

Written by  on September 21, 2015
Een geweldige aanbieding voor dit koude en regenachtige seizoen! In dit seizoen kan iedereen wel wat vrolijke en swingende muziek gebruiken. Bestel nu onze beide albums ‚Gypsy Dreams‘ and ‚Swing Syndicate‘ voor maar € 20,- (inclusief verzendkosten). Stuur hiervoor een email naar order@tripletroubletrio.com
 

Swing Syndicate Release

Written by  on August 23, 2015

Beste allen,

Na veel studeren, nummers schrijven, nummers herschrijven, arrangeren, intensieve opnames en kapotte vingers, is het eindelijk zo ver: ons 2e studioalbum ‘Swing Syndicate’ is vanaf vandaag, 21 augustus, beschikbaar!

Swing Syndicate staat vol met gypsy-swing nummers, die alle 16 door ons zijn geschreven of gearrangeerd. Met onze vaste bezetting bestaande uit Tim de Haan (gitaar), Gertwim Giesbert (gitaar), en Stefan Schlenke (bas) hebben wij een veelzijdig en verrassend repertoire voor jullie samengesteld.

Speciaal voor deze cd werkten wij samen met een aantal bijzondere gastmuzikanten: David Nagy (voormalig gitarist van ons trio), Remco de Haan (klassiek gitaar), Miriam Kopper (altviool) en Nyanda van Dijk (vocals).

Bestel ‘Swing Syndicate’ nu voor € 15,- (incl. verzendkosten) via order@tripletroubletrio.com

Om een mooie indruk van de cd te krijgen hebben wij een videodemo samengesteld.
Bekijk hem op: https://youtu.be/zjimHece-OM

Heb je onze eerste cd Gypsy Dreams gemist? Deze is nu voor € 10,- te bestellen. En voor de echte muziekliefhebbers onder ons hebben we nu een speciale actie: wanneer je nu Gypsy Dreams én Swing Syndicate besteld betaal je maar €20,-.

Kijk voor meer informatie over ons en onze cd op www.tripletroubletrio.com. Via onze site is het ook mogelijk om onze albums (digitaal) te downloaden (op Amazon en Itunes).

Als laatste zouden wij het ontzettend waarderen als jullie ons willen helpen met de promotie van onze cd. Dit gaat via social media en kunnen jullie met behulp van de volgende link doen: http://tripletroubletrio.nouncy.com/swing-syndicate-out-now#/. Een kleine moeite waarmee je ons enorm helpt!

Met swingende groeten,

Tim, Gertwim en Stefan

CD-cover-1500

19.04.14 New Bandmember

Written by  on April 19, 2014

Eind 2013 heeft David Nagy helaas besloten het trio te verlaten vanwege motivatie gebrek. Hij heeft ruim 3 jaar in ons trio gespeeld en we vonden het altijd geweldig om met hem te spelen. Hij heeft het niveau van het trio met zijn spel naar een hoger niveau gebracht. Wij danken hem voor zijn inzet en hopen hem natuurlijk ooit weer terug te zien!

Maar het goede nieuws, wij hebben een goede en enthousiaste vervanger gevonden. Vanaf heden speelt gitarist Gertwim Giesbert in ons trio. We hebben al een mooi geslaagd concert gehad in Haaksbergen en kijken uit naar ons volgende concert. Dat zal plaatsvinden in Nienburg in juni.

Momenteel zijn wij bezig om onze 2e cd af te ronden. We hopen daar snel meer over te kunnen vertellen.

HEN_0471